Werkzaamheden aan De Steeg in Schijndel

Binnenkort starten de werkzaamheden aan de Steeg in Schijndel. Vooruitlopend op de reconstructie van de weg en het fietspad wordt op dit moment onderzoek in de bermen gedaan naar ongesprongen munitie uit de Tweede Wereldoorlog. De weg blijft hierbij open, een actiewagen begeleidt de werkzaamheden.

Enexis en Brabant Water gaan een deel van hun leidingen aan de kant van de even nummers vernieuwen. Firma Timmermans Infra gaat dit werk uitvoeren en start op 1 juli 2024. Dit betekent dat er afsluitingen gepland staan van:

  • 1 juli tot 22 juli: Afsluiting van de weg vanaf de Bogaard tot aan het viaduct voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer blijft mogelijk.
  • 13 augustus tot eind oktober: de weg gaat vanaf de rotonde Structuurweg tot aan het viaduct dicht voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Bestemmingsverkeer blijft beperkt in overleg mogelijk.

Informatiemiddag

Op woensdag 26 juni van 16.00 uur tot 18.00 uur is er een informatiemiddag om aan omwonenden en andere geïnteresseerden de planning van de reconstructie toe te lichten. Dit doet de gemeente samen met vertegenwoordigers van de aannemer.

Locatie: Schaapskooi, Martemanshurk 12 in Schijndel 

Omwonenden en andere geïnteresseerden zijn hiervoor van harte uitgenodigd.