Myriam Meertens is de nieuwe gemeentesecretaris van Meierijstad

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Meierijstad heeft Myriam Meertens per 1 oktober 2024 benoemd als gemeentesecretaris/algemeen directeur. Ze volgt Marijke Wilms op die dan uit dienst treedt en directeur bij de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost wordt. Myriam vervult sinds oktober 2022 de functie van Directeur Ruimte en Economie in Meierijstad. Ze heeft daarvoor 7 jaar als gemeentesecretaris/algemeen directeur gewerkt bij de gemeente Weert en onze buurgemeente Laarbeek.

Het college is blij met deze benoeming en heeft er vertrouwen in dat de ontwikkeling van Meierijstad met Myriam op een goede wijze wordt voortgezet. Zij kent de organisatie van binnenuit en heeft een duidelijke visie op wat nodig is om de fundamenten van onze organisatie, die sinds 2017 zijn gelegd, te verfijnen. Ze wil de organisatie samen met directie en leidinggevenden voorbereiden voor de toekomst van deze dynamische gemeente.

Myriam: “Ik vind het heel eervol om gemeentesecretaris/algemeen directeur van Meierijstad te worden. Ik heb de gemeente de afgelopen 2 jaar goed leren kennen. Het is een heel bijzondere Brabantse gemeente waar te midden van alle dynamiek de menselijke maat voorop staat.”