StartUp Meierijstad

Startende ondernemer of plannen om binnenkort te starten? Dan kunt u zich kosteloos aansluiten bij dit netwerk

Bent u een startende ondernemer of heeft u plannen om binnenkort te starten dan kunt u kosteloos aansluiten bij dit netwerk. Meer informatie over StartUp Meierijstad, zoals bijvoorbeeld activiteiten en bijeenkomsten, kunt u terugvinden op de website www.startupmeierijstad.nl.

  • StartUp Meierijstad helpt startende ondernemers op weg. StartUp Meierijstad bestaat uit deskundigen vanuit het lokale bedrijfsleven, de lokale Rabobanken en de gemeente Meierijstad. Zij organiseren diverse activiteiten zoals een-op-een begeleiding en netwerk- en themabijeenkomsten. 
  • StartUp Meierijstad biedt u alle kansen om jouw doelen te bereiken. Bij StartUp Meierijstad wordt een fysieke werkomgeving gecreëerd waar startende ondernemers onderling op elk moment kennis en ervaring kunnen uitwisselen, maar ook geholpen worden door een aanjager en ervaren ondernemers. Starters krijgen de mogelijkheid om voor een gereduceerd huurtarief over een representatieve werkplek te beschikken plus een pakket aan begeleiding en ondersteuning door professionals. Partners uit het bedrijfsleven en (semi-)overheid staan de starter bij door middel van groepspresentaties of spreekuren om kennis en kunde met de starter te delen. 
  • Is dit wat u nodig heeft ? Heeft u een goed business-idee? Wilt u meer informatie over deze unieke opzet?
  • Kijk op www.startupmeierijstad.nl of neem contact op met Arent van Dijk of Mariëlle Verwegen via coordinatie@startupmeierijstad.nl
  • StartUp Meierijstad is een initiatief van de gemeente Meierijstad, de Rabobank en het Platform Ondernemend Meierijstad. Het is gevestigd in het kantoor van de Rabobank in Veghel op de tweede etage.