Starters en netwerken

De gemeente Meierijstad ondersteunt startende ondernemers in hun eerste fase van het ondernemerschap

Het starten van een eigen bedrijf kan best spannend zijn. De gemeente Meierijstad ondersteunt startende ondernemers in hun eerste fase van het ondernemerschap. U kunt zich kosteloos aanmelden aanmelden bij StartUp Meierijstad of langskomen tijdens onze inloopmomenten van het Startersloket.

StartUp Meierijstad

Ben je een startende ondernemer of heb je plannen om binnenkort te starten dan kun je je kosteloos aansluiten bij dit netwerk. Meer informatie over StartUp Meierijstad, zoals bijvoorbeeld activiteiten en bijeenkomsten, kun je terugvinden op de website www.startupmeierijstad.nl.

StartUp Meierijstad helpt startende ondernemers op weg. StartUp Meierijstad bestaat uit deskundigen vanuit het lokale bedrijfsleven, de lokale Rabobanken en de gemeente Meierijstad. Zij organiseren diverse activiteiten zoals een-op-een begeleiding en netwerk- en themabijeenkomsten. 

StartUp Meierijstad biedt je alle kansen om jouw doelen te bereiken. Bij StartUp Meierijstad wordt een fysieke werkomgeving gecreëerd waar startende ondernemers onderling op elk moment kennis en ervaring kunnen uitwisselen, maar ook geholpen worden door een aanjager en ervaren ondernemers. Starters krijgen de mogelijkheid om voor een lager huurtarief over een representatieve werkplek te beschikken plus een flink pakket aan begeleiding en ondersteuning door professionals. StartUp Meierijstad is een robuust en bewezen concept. Partners uit het bedrijfsleven en (semi-)overheid staan de starter bij door middel van groepspresentaties of spreekuren om kennis en kunde met de starter te delen. 

Is dit wat jij nodig hebt? Heb jij een goed business-idee? Wil je meer informatie over deze unieke opzet?
Kijk op www.startupmeierijstad.nl of neem contact op met Arent van Dijk of Mariëlle Verwegen via coordinatie@startupmeierijstad.nl

StartUp Meierijstad is een initiatief van de gemeente Meierijstad, de Rabobank en het Platform Ondernemend Meierijstad. Het is gevestigd in het kantoor van de Rabobank in Veghel op de tweede etage. Na een intensieve samenwerking zijn per 1 november 2021 alle activiteiten van Startersnetwerk Meierijstad opgegaan in StartUP Meierijstad. 

Startersloket: inloopmomenten

Bent u een startende ondernemer en heeft u vragen? Bijvoorbeeld over onder andere gemeentelijke producten en diensten, locatie mogelijkheden, netwerkorganisaties en samenwerkingsverbanden. Kom dan langs bij het Startersloket van de accountmanagers Bedrijven